Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    Ami a járművek kiosztását illeti: bár messze van még a meccs, de sokan kérték így essünk túl rajta. Azt mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy mivel még igencsak odébb van dec. 27-e, addig a felállás is változhat, ami a járműkiosztást is felboríthatja, így senki ne vegye készpénznek a dolgot. (Arról nem is beszélve, hogy az ellenfél pályája még nem ismert.) Azt is szeretném hozzátenni, hogy annak érdekében, hogy minél több ember kívánságát teljesíthessük, előfordulhat, hogy csak egy körben kaphatja meg az illető az adott járművet (főleg helik/repcsik esetén).

    Abban gondolom mindenki egyetért, hogy az egyik (a főbázisi) heli a Fonákéké legyen. Én repcsibe is csak olyat ültetnék, aki valóban elég jó benne, mert Daqingon sok ember szórakozása függ attól, hogy mit alkotnak a repülősök. A vadászgépre én jelentkezem, ill. peti800 is megtette már. A bombázóra (és helire) maskimx jelentkezett eddig. A másik helire szerintem 4 ember jelentkezhet, ha hajlandóak egymással repülni, és a következő körben átadni azt a másik párosnak. Tank és mobile AA van még kiadó. General kérését már figyelembe vettem a tankra vonatkozóan. Tono34 pedig jól nyomja AA-vel, ha jól tudom, így én megelőlegeznék neki egyet.

    Összefoglalva tehát:
    Heli 1: Fonák, Kisfonák
    Heli 2: maskimx + 3 hely kiadó
    Vadászgép: GameOver és peti800
    Bombázó: maskimx
    Tank 1: general
    Tank 2: ???
    Tank 3: ???
    Mobile AA 1: Tono34
    Mobile AA 2: ???
    Mobile AA 3: ???

    A helire jelentkezőket kérem, nevezzék meg, hogy kivel szeretnének együtt helizni (illetve, kivel hajlandóak egyáltalán).

Új hozzászólás Aktív témák