Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    hm... nagy a káosz, pedig mindjárt jön a mikulás.... :)

    ha senki nem írta be tutira, akkor én most leírnám a szabályokat, tudnivalókat! aki mégis hibát, kivetnivalót talál benne, rögvest jelezze vissza, ha nem, akkor maradjunk annyiban, hogy EZEK lesznek a mérvadóak:

    időpont, pálya: ma este 6 óra, Daqing Oilfields, 2x 12 fő, oda-vissza egy-egy kör, reméljük, mindenki ott lesz, én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de én ott leszek, az hótszentség :D

    commander akkor NINCS, a többség erre szavazott, maradjunk ennyiben!

    seatswitch, van, miért ne volna, azt hiszem ebben a társaságban - a PoÉ-s teamet is beleértve - senkinek sincs vele problémája, sőőőőt! :K eddig is volt a CLASSon.

    repülők vannak, de a bombázó nem bombázhat, azt hiszem ebben maradtunk... aki mégis felszáll vele dogfightolni, az az ő baja... :DD

    azt hiszem kábé ennyi, a többi szabály egyértelmű, a szerveren is alkalmazottak: nincs baserape, basecamp, járműlopás a másik bázisról... de ezeket le sem kéne írnom... ez nem az a társaság, aki ilyet tenne... a többi dolog a fair playre van bízva, tehát gondolom pl C4 és Clay nincs a zászlón, azt mindenki utálja. tegye odébb 20 méterrel jó helyre... :DDD

    a többi a PH-s csapatra vonatkozik:
    amit KisFonák írt, hogy akkor taktika nincs, háááát, mi a miénket azért próbálgattuk kicsit, aki tud, jöjjön egy 20 perccel hamarabb, akkor megbeszélünk mindent, szerintem jó lesz az a stratégia, ne dobjuk el ilyen könnyen! de majd megbeszéljük, gyertek picit hamarabb!
    a Teamspeak, akinek nincs meg, hirtelen szedje le, tegye fel, az IP cím: 85.236.100.27:9627 ez a CLASS TS-e

    FONTOS, ne állandóra, tehát Voice Activation-ra állítsátok, hanem Push To Talk-ra, azaz gombnyomásra! hogy csak akkor beszélj mindenkivel, amikor kell, ne állandóan, mert akkor katyvasz lesz!

    és igazából tényleg azért kéne hamarabb jönni, hogy be tudja mindenki állítani, nekem is be kell, mert a minap csak egy fél óra alatt lett jó... szal én pl ott leszek hamarabb, az tuti!

    tehát akkor, találkozunk délután, este.....! tornáztassátok a kis kezeteket... :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák