Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Syklas

    tag

    válasz RockHaRD #12636 üzenetére

    A jó Hír hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával.. A PB-től a "ggc-stream.com" -os üzenet egy nagyon kedves "ajándék".. még anno fél évet nyomtam tört játékkal tört szervereken.. azok volt a nyugis időszakok .. még hírből sem ismertem a PB problémákat.. aztán megvettem a játékot .. és két hónap múlva engem is ez a "hibaüzenet fogadott".. mikor felakartam menni egy X2-es szerora.. ( POE Mod) De csak pár szervernél irta ki ezt ezért kezdetben nem is zavart.. majd egy hónap múlva újratelepítettem a gépet.. majd újra fel a játék.. majd kíváncsiság képen PB frissítés nélkül mentem fel hogy akkor mit ír ki.. Hát ezt... "BANNED from this server by Server Admin" .. szóval kaptam egy globál Bant.. azóta egy szerverre sem tudok felmenni ahol mükszik a PB..
    Egyébként rengeteg "tiszta" játékos van ezzel a problémával.. van is erre egy fórum ahol foglalkoznak ezekkel a problémákkal.. ITT regisztrálj be és ott keress választ a problémádra..
    Én már feladtam.. Bár végül is nem volt drága játék de azért kicsit bosszantó ..

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

Új hozzászólás Aktív témák