Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -=KIS_FoNaK=

    tag

    válasz gabipaci #12095 üzenetére

    Igen, attól, hogy elvették a pontokat, nem lettem se jobb sem pedig rosszabb.Max lenéznek a játékban, kiszállítanak a heliből. :)

    "Szerintem nem ért nagy veszteség." "Ha átáltál a Poe modra akkor mindegy"

    TomDog mondok neked egy példát: Ha van egy autód(BF) 3 évig használod aztán,megunod. Kitalálod, hogy Te motorozni (POE2) szeretnél, veszel egy motort. De azért, mert Te meguntad a kocsit, attól még nem adod el. Pár nap motorozás után rájössz, hogy a motor egy rakás szar a kocsi sokkal jobb. Ekkor eladod (jelenesetben uninstall) a motort és visszatérsz a kocsihoz. Igen ám , de amikor vissza akarsz ülni a kocsiba, akkor észreveszed, hogy összevan törve, nem működnek az extrái. Működőképes, használni tudod, csak éppen nem olyan mint 3 hónappal előtte. És akkor szerintem nem azt mondanád, hogy mindegy, meg hogy nem ért nagy veszteség, mert gurulni-gurul a többi meg nem érdekes.

    Ugyanez a helyzet a BF-el is. Én játszottam vele 3 évig, aztán egy kicsit meguntam, ami szerintem érthető is 2000óra játék után. Gondoltam kipróbálom a Poe-t, elég sokan áttértek rá, azt mondták sokkal jobb kevesebb hibával. Nekem nem ez volt a tapasztalatom, a hibái ugyanúgy megvannak, alig játszanak vele, ezért szerverek is alig vannak. Egy kis idő (3-4 nap) elteltével rájöttem, hogy a BF még mindig sokkal jobb mint a Poe, ezért hát szerettem volna újra játszani vele. Innentől pedig már tudod…NULLÁZÁS.

    Nem volt a legjobb példa tudom(kocsi-motor az anyagi-, stat visszaszerzés pedig csak időkérdése), de azt hiszem , hogy érted mit akarok ezzel mondani

    Jó a voip!

Új hozzászólás Aktív témák