Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penguin95

    senior tag

    válasz 5766 #35237 üzenetére

    Szia!

    A DDU-s tippet szívesen, pár hónapja nekem is így kellett életre keltenem egy Acer lapost.

    A gép fejlesztése pedig azon múlik, mire szeretnéd használni. Ha mondjuk csak netezel, filmeket nézel, egyszerűbb dokumentumokat szerkesztesz, és hasonlók, akkor abszolút megérheti fejleszteni. A legjobb egy SSD-vel kezdeni, mivel iszonyat nagy változást tud okozni, pozitív értelemben. Még az is lehet, hogy utána mást nem is akarsz majd bővíteni. Plusz ezt gond nélkül átteheted egy másik gépbe, ha ezzel történne valami.

    A takarítás, újrapasztázás pedig erősen ajánlott, pláne ha 2010 óta használatban is van a gép. Ami mindenképp kelleni fog, az egy adag paszta (Arctic MX-4-et tudom ajánlani), egy szett hővezető lap (lehet még jó a régi is, de ha nem, vagy mondjuk szerelésnél megsérül, akkor úgyis csere), alkohol (sokak által ajánlott az izopropil, de nekem például teljesen jól bevált a sima gyógyszertári is), meg egy törlőkendő, esetleg pár papírzsepi. Meg persze egy szerelési útmutató sem árthat.
    Ha esetleg nem saját magad takarítanád, akkor arra sajnos nincs tippem, kihez lehetne fordulni, ebben a többiek sokkal jártasabbak nálam.

Új hozzászólás Aktív témák