Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Hello!
    Egy Toshiba Satellite A500-134 notebookról van szó, az USB-jével voltak már gebaszok (pl a Razer Abyssus egerem világít, ha megy a gép, és volt hogy csak pislákolt, ekkor kékhalálozott is, egy intel chipset driver reinstall segített ezen), jelenleg az a mániája, hogy ezt írja ki:

    Semmi más, csak a Razer Abyssus egér van rádugva, és nem értem miért írja ezt ki, mikor tudtommal nincs is már USB 1.0/1.1-es port a gépeken régóta, csak 2.0...

    Leszedtem megint a Toshiba honlapjáról a chipset drivert, ami láthatólag annyira sok mindent nem is csinált, ugyanis semmi progress bar nem mozgott, semmi adatmásolás nem történt (szűz windowsnál viszont igen), gyanítom azért, mivel a fennlevőt raktam fel megint, ami sztem kicsit outdated (verzió: 9.1.1.1019 és ha jól értelmezem a dátumformátumot a 11/11/09-ből, akkor ez 2009 novemberi).

    Mi lehet a baj az USB-vel? Sajnos már lejárt a gari, de ha lenne, visszaküldeném, mert nem egyszer volt már 3 és fél év alatt ilyen usb-s szarakodásra példa, ahogy feljebb is említettem.

Új hozzászólás Aktív témák