Hirdetés

Aktív témák

  • lestyanrobi

    tag

    Hali mindenki, korábban írtam már egy másik topikba, de nem oldódott meg a probléma. így ide is írok. Na szóval adott egy monitor: LG L225WS, egy radeon 5750-el használom, de nincs sok jelentősége, mert korábban 9800gt--vel használtam és ugyanúgy az alábbi volt a probléma:
    Elöször is: a kép tűéles, de filmeknél és játékoknál elmosódnak a mozgások, főleg akkor szembetűnő, ha a kamera oldalirányban halad, mert olyankor az egész kép elmosódik, mivel minden részlet mozog rajta. Ez borzasztóan fárasztja a szemet, mondjuk nem sokszor szembetűnő, de amikor olyan a jelenet a filmben-játékban hogy sok a mozgás, olyankor nagyon zavar. Vsync be van kapcsolva. Filmeknél is próbálkoztam vele.
    Másodszor: nem tudom, hogy a monitorfüggő-e, de hiába tolom fel maxra a játékokban az élsimítást, még olyankor se tökéletesen élesek az alakok, olyan mintha kicsit pixeles lenne. A régi játékoknál ez sokkal kevésbé szembetűnő még akkor is, ha teljesen ki van kapcsolva. Ez úgy hogy a Catalyst A.I. is advanced-en van. És még az nvidia-fanokat megelőzöm: nvidia kártyán ugyanez van, ugyanezzel a monitorral, más, hasonló monitorokon még nem volt szerencsém ezt megfigyelni, hogy milyen a látvány. Szóval ez az alakzatok élére vonatkozik, amit az élsimítás hivatott kijavítani, azaz nálam is látható a különbség nélküle és vele, de így is csúnya. Még Super-sample-el se olyan szépek a játékok, mint szerintem az normális lenne.
    Előre is köszi a válaszokat!

Aktív témák