Hirdetés

Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Üdv szeretnék venni egy Brainwavz M1 venni. Aki benne van megrendeli én meg fizetem kpba.
    Elmondom hogy kell rendelni.PM-be írjon aki benne van.[És ha ez nem tartozik ide akkor bocsi.(Miskolcra kell majd küldeni.)]
    A biztonság kedvéért. Egyébként [regisztrálsz], utána belépsz az account -tal. Kiválasztod a [Brainwavz M1] -et. Alul a képeknél rányomsz, hogy "add to cart" (legyen 1 db beállítva). Behozza neked a "kosarat". Jobb oldalt alul megnyomod a "checkout" gombot. Itt hagyd az alapbeállításon "Free Standard Registered Airmail with Insurance - Worldwide " , illetve nézd meg, hogy jó postacím van-e megadva. (ugye angolul a keresztnév a van elöl, ezért First Name). Utána "continue checkout". Itt az itt található kupont beírod a "Discount Coupon" -hoz (3c883d2d8b), és kiválasztod a PayPal -t. Kuponnál nyomj egy entert miután beírtad, és nézd meg a felette lévő listán, hogy megjelenik-e a tételek között felül, hogy "
    Discount Coupon: 3c883d2d8b : -$5.00".
    Utána megint "continue checkout" és ott összegzi elvileg az adatokat. Átnézed és rányomsz, hogy "purchase" asszem. A legvégét már nem tudtam megnézni most, mert ugye nem akarok vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák