Hirdetés

Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz nyunyu #12714 üzenetére

    tehat alapvetoen 1GB-s DDR2 modulok eseten valszeg minden modulom low density, fuggetlenul attol h 1 v 2 oldalas, amennyiben a chip-ek szama oldalankent 8?

    akkor viszont nem ertem a gepem rapszodikus viselkedeset :( van kb 10db 1GB modulom, tesztelnem oket, nem tom melyek jok es melyek nem, illetve egy-ket darabrol tom h jok, mert mukodtek elotte korabban.

    nem is igazan tudom leirni a torteneseket, mert nincs benne logika, legalabbis nem talaltam.

    pillanatnyilag 2 x 1GB fut, kulonbozo tipusok, 800MHz-en (manual), egyeb beallitasok auto. visszaveszem 533-ra, csak a kompatibilitas vegett mert a tesztelendo modulok vegyes orajeluek.
    dugdosom be a ramokat, egyesevel es parban, neha bootol neha nem, van hogy visszarakom az eredeti ramot, amit amugy hasznalok es nem indul :(
    bios reset, meg mindig semmi, kiveszem az egyiket, erre mondjuk elindul. berakom a masikat, ok, be bios vissza 800 es ok minden. mikor elindult akkor akar foldhoz is verhetem, mar menni fog. de semmi szabalyt nem tok felallitani. ilyenkor mi a tokom van?

    szerk.: azert gondolom h nem kontakthiba, mert ha kiveszek egy v tobb modult, amely mukodott elotte odabent es visszadugom, minden esetben mukodik ismet. BIOS legujabb van fent. (kb 1 honapja neztem van e uj)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák