Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    Szasztok!

    Egy kis helpre lenne szükségem.
    A jóöreg TF2-t szépen-lassan meguntam. Belenyomtam nemistom, ~1500 órát, és mostmár vmi másra vágyom. Q3-on nőttem fel, és a TF2 volt az utód. Most anélkül, hogy bármiféle flamet akarnék gerjeszteni :D ezeknél egyszerűen nincs jobb.
    Na de a lényeg.
    Kipróbáltam néhány "ingyenes" játékot.

    - Batllefield Play4free
    - FEAR Online
    - Warface
    - SKILL Special Force 2
    - Alliance of Valiant Arms

    Egyelőre itt tartok. Elgondolkodtam rajta, hogy a BF4-et egyáltalán kipróbáljam-e (a COD-nak nincs próbás verziója), mert most ismétcsak anélkül, hogy flamet akarnék gerjeszteni, ezek szarok. Mindegyik ugyanaz a játék más néven, picit más grafikával, ugyanolyan karakterek, ugyanolyan fegyverek, a pályák mások ezt elismerem (bár alig néhányat láttam), de mind egy kaptafára készült.

    Még ami érdekes lehet az a Planetside 2, de az meg állítólag bonyolult egy kezdőnek, nincs is hozzá tutorial (youtube bemutatókban mondták), szal ezalapján el is ment tőle a kedvem.

    Létezik a TF2-höz hasonló fps? Ami igazi fun, amiben nem a sablon 3-4 féle katonával lehetsz, hanem van benne fantázia, nem kell foglalkoznom az xp-kkel meg perkekkel (ami fogalmam sincs, hogy mit jelent), amiben látom is a pályát, nem csak a szipiszupi grafika miatt az árnyékokat meg a színeket (ezt nemtom jobban elmagyarázni), és persze sokan játszanak online. az Overwatch sajna még messzi van

    Előre is köszi, tényleg nem vitát akarok ebből. :D

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák