Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz Jahno #32634 üzenetére

    Köszönöm a választ, jogos felvetések :K

    Először úgy érzem pontosítanom illene, mert így átgondolva, vélhetően termékfotónak hívni a képeket melyekre szükségem lenne nem pontos, kevésbé állja meg a helyét, a szó szoros értelmében talán, így számotokra is félrevezető lehet. Illetve nem mindig van szükségem steril fehér háttérre, bár nem lenne rossz egy olyan setup sem, tény, de szerintem a dolgok nagy része úgy is a környezetében lenne fotózva, ami van, hogy egy szoba, van, hogy a természet, szóval a képek jellege nem feltétlenül követeli meg mindig a fehér hátteret,sőt.

    A képeket nem tervezem eladni, szóval nem egy felkérésre készülne, mondjuk egy weboldal, és annak termékei számára, hanem az adott tárgy ízlésesebb megörökítése a cél részben.

    Közben, hogy válaszoljak a kérdésre:

    Méretben általánosságban ritkán nagyobb 50x50x50-nél a tárgy, nagyjából olyan telefon méretig. (Persze manapság ott méretben nagy a szórás :U). Mozgatható igen. Igazából fotózásban azt mondanám, hogy egy alap jártasságom van, de a hobbi, amatőr, kezdő szintet nem haladja meg. Igazából változó, hogy hágy termék, viszonylag kevés, tehát tegyük fel havi egy-kettő.
    Ami talán fontos szempont lenne az a háttér elmosása, a szeparáció a környezettől, itt meg gondolom akkor valamilyen fix objektív jöhetne szóba, kis fókusztávolsággal, nem? Teszek be pár képet, talán azok alapján jobban át lehet adni, hogy nagyjából mi lenne az elképzelés:

    Gränsfors Bruk Sweden | Handmade axes since 1902

    Gränsfors Bruk Sweden | Handmade axes since 1902Gransfors Bruks Outdoor Axe Sheath Only - Etsy
    Bradley Mountain The Wilder Backpack | The CoolectorHipster hiker tourist yellow backpack and map europe on background green  grass nature in mountain, blurred panoramic landscape, traveler relax  holiday concept, view planning wayroad in trip vacation | eTravelMaineHD wallpaper: Iphone on Table, blur, blurred background, cellphone, dark,  device | Wallpaper Flare

    No most az utolsó már nem teljesen ideális az elmosás miatt az én szemléletemben, de úgy nagyjából visszaadják,hogy mi lenne az elképzelés.

    A lényeg az, hogy ne ilyen képek legyenek (és írom ezt a képek bárminenű minősítése nélkül)
    16 Best Hiking Backpacks in 2022 | By Hiking Expert
    MARDINGTOP 65 taktikai, túra és bozótmíves hátizsák tesztThe Journey Pack Bushcraft Wax Canvas Rucksack PRE ORDER - EtsyGransfors Bruks Scandanavian Forest Axe | Review - YouTubeHello techies of reddit! I just bought an iPhone SE on eBay and just got  this...i just want to know if it's fake or not. i ran it thru the apple  websiteApple iPhone 6S 32GB Smartphone - Rose Gold (For Parts Only). | eBay |  Smartphones for sale, Apple iphone 6s, Smartphone

    Tehát lényegében ez lenne amire szükségem van egyelőre, és ami még itt fő szempont, hogy minél költséghatékonyabb legyen a dolog, használt dolgok is szóba jöhetnek, akár régebbi objektívek stb. Mit javasolnátok ezek alapján ilyen célra?

    ph_5.5

    Köszönöm neked is az információt, egyetértek egyébként a leírtakkal. :K

    Köszönöm :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák