Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyikszi

    őstag

    válasz sb #11233 üzenetére

    Hidd el, jobb ha van GPS-ed, bárki bármit állít :) Persze a legjobb, ha nem történik semmi. Mindenki abban hisz amiben akar.
    Eddig 3x törték az autóimat. Az egyik hátulról tolt belém egy másikat, gazdasági totálkáros lett, arra nem lett volna jó a kamera, hiszen hátra nem néz, meg nyilván elismerte a nő.
    A második egy kis teherautóval nekem tolatott, az is elismerte, ott helyben elintéztük. Itt már ha kellett volna ugye a kamera már megérte volna az árát.
    Harmadik meg a egy gerinctelen csúszó-mászó volt, aki úgy nekem jött, hogy a tanksapka mellett egy legalább 4-5 cm mély és 20 cm hosszú horpadást csinált az egyik Auchannál, persze telefonszámot nem hagyott. Itt a parkoló módban mit lehetett volna látni, az jó kérdés, de valószínű semmit, hiszen elég hátul volt. És magasan, ami legalább egy kisteherautót sejtet.
    Naponta találkozik az ember hülyékkel, akik önmagukat és másokat is veszélyeztetik. És akkor hadd írjak le egy példát. Rokon ment a Soroksári úton, ahol már a HÉV is megy. Egyszer csak elé került egy ember, akit el is csapott. Jöttek a szakértők és kérdezték, ugyan ha csak 70-nel ment volna, akkor is ekkorát csap rajta. Ő meg hiába bizonygatta, hogy csak 70-nel ment, akkor is az került a jegyzőkönyvbe, hogy 70-80 km/h sebességgel haladt. Szerencséjére nem halt meg az ipse, mert akkor gondolom tovább tartott volna a huzavona. Szóval szerintem némely esetben jól jön az a GPS, még ha nem is hiteles.

    ''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

Új hozzászólás Aktív témák