Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    Megjött a carclean-es rendelés. Kedden rendeltem, ma átvehettem. Németeknél két helyen, osztrákoknál egy helyen állt meg mielőtt ideért az Express One-hoz. Most már harmadik alkalommal megyek elébe a csomagnak, bemegyek érte a depoba még mielőtt a futár elindulna vele. Mondta nekem az úriember, hogy vmi nő (gondolom a főnökasszony) pattogott hogy miért jön ide valaki a csomagért.. há mondom öregem, egyrészt péntek van, nem biztos, hogy otthon tudok ülni és várni a futárt, másrészt véletlen sem szeretném hétfőre tolni az átvételt emiatt. Harmadrészt ki van fizetve, így igazából mondhatnám, hogy mit törődik bárki azzal hova megyek a saját cuccomért. A futár is jobban jár, egyel kevesebb csomagot kell kivinnie és így is kapott jattot. Na mindegy.

    Dobozon több helyen is "törékeny" feliratú matrica, belül térkitöltő hab plusz légpárnás fosok fullig kitöltve a maradék helyet. A flakonok külön nem voltak becsomagolva mint a TRC-nél, de a kupakok le voltak ragasztva a 4-5 literes flakonok esetében. Az EZ Detail keféknek nem volt saját csomagolásuk, szóval kissé kockázatos volt két ekkora súlyú flakon mellé bepakolni. A nagy meg is volt lapítva rendesen, de ahogy a youtubeon is látható, hajszárító segítségével kb fél perc alatt helyre állt minden. Vmi "emlékező" nylex anyagról van szó, tököm tudja mi ez, de tényleg durván működik.

    A kis monello flakonok 250 milisek, 50ml-enként jelöléssel illetve az 1:10, 1:4, 1:2 és 1:1-es arány is kikeverhető bennük külön méricskélés nélkül, ezekhez is van jelölés a palackokon. A szórófej a jól ismert Canyon gyártmány, jó kis színkombinációban. Hozzáteszem a palackok nem teljesen hibátlan karcmentesek. Némelyiken látszik hogy nem ez volt az első doboz amiben "vergődtek".

    A kefék mellett a legnagyobb fogás nekem egyértelműen a Bilt Hamber Auto Wheel. Régebben a polirtechnél is elérhető volt, de azóta még külön kérésre/rendelésre sem tudják beszerezni, többször rákérdeztem. Elmondásuk szerint az angolok töketlenkedése miatt. Még EU-n belül is nehéz találni forrást, UK-ból meg nem akarok rendelni.




    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák