Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz Dara #24390 üzenetére

    Nem nagyon esik útba :DDD azért köszönöm! Akkor rendelek az Ultiból... :R Persze, én sem "mosásra" használnám, csak a tele a t...m, hogy reggel lemosom, megyek 50km-t és tiszta vízfolt az eleje ebben az időben. Erre jó lenne a rinseless, hogy a nem rászáradt, friss nyálkát leszedjem.

    (#24389) z123456789: Nem baj, amíg nincs baj, az sem az én bajom ;] Csak azért koptatom az ujjaimat, nehogy úgy járj te, vagy bárki más, ahogy az 550GT-s. Mert azért azt tudjuk, hogy ami a polcon van, legkevésbé sincs bevizsgálva és nem minden biztonságos, amit boltban megvehetsz. Csak egy éles példa az amcsi gyógyszerbotrányra, ahol 2 év után derült ki egy gyógyszerről, hogy nagy számban rákot okoz. És ez igaz mindenre, ha a gyógyszerek, élelmiszerek között is akadnak rákkeltők (gumicukor botrány), akkor egy adalékanyagtól ne várj nagy bevizsgálást.

    Ettől azért másabb a helyzet az üzemanyagoknál, mert ott vannak bizonyos normák. Az más kérdés és ebben az egyben egyet értek, hogy a nyugati üzemanyaggal feltűnően csökken a fogyasztás, de ez már inkább a kutak mókolása, pl vizezés, etanolozás, óramutyi stb... mert az üzemanyag régóta EU konform.

    De mondom, nekem mindegy! Szerintem sokkal fontosabb, hogy megbízható helyen tankolj, mint akár az, hogy 95-ös vagy 100-as benzint tankolsz egy olyan autóba, amibe amúgy indokolatlan, akár a jobbik üzemanyag, akár az adalék. Viszont a megbízhatóbb hely drágább, gondolom nem a drágább üzemanyaghoz fogod keverni az amúgy sem olcsó adalékot. Annak meg abszolút nincs értelme, hogy egy etanolozott benzinhez tölts még valami oktánszám növelőt, mert onnantól csak a jó ég tudja mivel is megy az autód.

Új hozzászólás Aktív témák