Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz Imibácsi #20299 üzenetére

    (#20299) Imibácsi
    Hát annyi pénzt szeretnék rá szánni, amennyiből egy hálás, és tartós védelmet kapok. A Colinte 915 az egy viaszos bevonat csak nem?

    Ki, hova valósi? Ez itt a kérdés. Dodi fehérvéri, ha jól láttam, és ő csinál kerámiát is nem?

    Ez amúgy hogy néz ki? Előtte gallyra át kell polírozni a felületet, aztán vegyszerekkel letisztítani, aztán felhordani a kerámiát? Egyiket sem csináltam még. Ha valaki ezt felhordja nekem, akkor az előtte le is polírozza, vagy azt nekem kell megcsináltatnom?
    Ez real?

    Az a gumibugyi az egy izetlenség. :D Fóliásnál lehet szettekben venni kavicsfelverődés ellen fóliát. Nem kell az egész kocsit, csak ahol a veszélyeztetettebb helyek vannak. Mondjuk az is horror, és akkor még csak a kocsi 30% van kb befóliázva. Ráadásul én nem tudom, hogy mennyire véd az a fólia kavics ellen. :S

    (#20300) euzsolt
    A környékünkön van egy profi fóliás cég, szerintem kifogástalanul dolgoznak, láttam pár melójukat. Illetve a galériát is meg lehet nézni. :K Ettől függetlenül még mindig a kerámia a tartósabb, és ellenállóbb megoldás szerintem, egy fólia szettel szemben.

    (#20302) ginola
    Neked van ilyen kerámia bevonatod, vagy szakmabeli vagy? Érdekelne, hogy nálad mi a fő oka annak, hogy a kerámiát részesíted előnyben. :) De ahogy látom, te is az ellenállóság miatt inkább nem?

    (#20307) kicsee
    Na igen, még ez miatt is inkább a kerámiára voksolok. Feltéve ugye, ha nem teljes felületen fóliáztatok. Mert akkor nem fog elütni a szín.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák