Hirdetés

  • OneSport OT05 - finomhangolás

    ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Elindult a Valorant konzolos zárt tesztelése

    gp Bár a készítők bétáról beszélnek, a játékban aktívak a trófea és achievement rendszerek, lényegében a teljes kiadást kaptuk meg.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tacsman

    csendes tag

    Először is üdv mindenkinek!

    2 nap alatt végigolvastam az egész topikot...
    Elöljáróban annyit, hogy én egy számtech nagykerben dolgozok, mi is áruljuk ezt a tepsit. Eléggé szemezgetek vele már egy ideje, ezért alaposan (felhasználói szinten) tesztelgettem a készüléket.
    Csak az MT6577 típust említem, a TV-s verziót nem forgalmazzuk.
    Már a 3. verzió volt a kezemben addig. Az első széria kinézetben is eltért a jelenleg futó harmadik verziótól.
    Inkább a jelenlegi verzióról írok tulajdonságokat, de zárójelben jelzem az első generációs tulajdonságát is.
    Front kamera bal oldalon, közvetlenül a hangszóró mellett (jobb sarokban). Bekapcsoló gomb a készülék bal oldalán (jobb oldal). 2 réteg fólia a kijelzőn (csak 1 réteg vastag fólia, inkább a szállítás közbeni sérülések ellen véd). A két érintésérzékeny gomb alapértelmezetten nem látszódik, viszont a megvilágító LED-ek iszonyat haloványak (fehéren látszódtak, erős LED-ek). 1GB telepíthető memória (512MB). Erős, hangos külső hangszóró (nagyon gyenge, szabad ég alatt gyakorlatilag hallhatatlan). 4.0.4 Android, 2012 decemberi kernel (4.0.3 Android, ha jól emlékszem akkor 2012 októberi kernel).
    Hirtelen ennyi jutott eszembe a főbb különbségekről. Még annyi, hogy a mostani tényleg nagyobb 6-7 milliméterrel.
    Viszont, van egy elég nagy különbség, és pont ezért nem vettem még magamnak is egy ilyet.
    Kipróbálhatja akinek van rá lehetősége: Phone Tester app (ingyenes), Sensor status -> na itt van a döbbenet!
    Gyroscope és Compass nem működik!!!! :Y
    Ha a properties-re rányomok, akkor elvileg kiadja a szenzor hardver adatait, tehát elvileg benne van a készülékben. Viszont nem tudja használni a jelek szerint. Nem vagyok hozzáértő, de úgy tippelem, hogy a 4.0.4-ben nincs hozzá kezelő driver. Teszteltem egy első szériásat, ott hibátlanul megjelennek ezen szenzorok adatai. Tehát mivel az új verzióban a rendszer nem tudja használni ezen szenzorokat, semmilyen app nem működik, ami ezeket használná. Értem ezalatt például a vízmérték és iránytű appokat.
    Egyébként pont emiatt olvastam végig ezt a témát 2 napon keresztül, mert kiváncsi voltam, hátha más is tapasztalta ezt, és netán született rá megoldás, de sajna úgy látom nem. Talán itt pár oldallal előrébb már valaki felvetette ezt a jelenséget, de megoldást még nem láttam rá.
    G-szenzor van benne és működik is, gondolom a képernyő elforgatást ez alapján működteti a készülék.
    Mindettől függetlenül szerintem remek kis készülék, több darabot is kipróbáltam, a GPS hiba egyiknél sem jelentkezett, mindegyik nagyon gyorsan megtalálta és használatba is vette a műholdakat (fél percnél tovább még egyszer sem tartott). Inkább olyan hibákkal találkoztam, hogy rossz volt a füles csatlakozója, nem szólt rendesen ha bedugtam a dugóját, ha mozgattam akkor néha jó volt.
    Wifi teljesen jó, használható és gyors is. Olyan hiba viszont előfordult több készüléknél is, hogy folyamatosan bekapcsolt wifinél ha lemegy alvóba a cucc, és utána felélesztem Play-ba már nem lehet belépni. A net megy rajta, böngészőben bármi bejön, google térkép is megy, de a Play azt irja, hogy nincs kapcsolat. Hiába lövöm ki a wifit, hiába indítom újta a telót, rengeteg dolgot próbáltam rajta, semmi nem segített, csak egy dolog: teljes gyári reset... :F 5 készülékből 5-nél jelentkezett ez a probléma.
    Az akksi is elég gyorsan merül. Éjfélkor húztam le töltőről, kikapcsolt állapotban, délelőtt 9-kor kapcsoltam be és már 88%-on állt. Nem a saját töltőjével töltöttem.
    Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe, elnézést ha kicsit hosszúra nyúlt a leírásom. :B
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák