Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!
    Vásároltam az IKEA-ban egy PAX sarokgardróbot. 160 fokos kivetőpántot kaptam hozzá. Az nekem sajnos kevés, legalább 180 fokos kellene, vagy több.
    Felhívtam az IKEA-t telefonon, ott annyira sem volt képben az ügyintéző, hogy a cikkszám szerinti kivetőpántról megállapítsa hány fokban nyílik, egyszerűen ő is csak az IKEA weboldalát nézi és azon nincs fent ez az infó a pántról.

    Próbálkoztam az IKEA Facebook oldalán, ott meg olyan, mintha nem is emberrel beszélgetnék (valószínűleg AI vagy nagyon suta emberek).
    Elmentem egy közeli (falco depo) lapszabászat-szerelvényboltba. Ott kaptam ezt a 270 fokos kivetőpántot, az egyetlen gondom, hogy ezt nem tudom az ajtóra felszerelni, mert az ajtón a kivetőpántnak kialakított marás az ajtó szélétől beljebb van, a pántot meg teljesen az ajtó szélére kellene felszerelni. Az ajtó egy türkös ajtó, emiatt a hátoldalán is van valami fém keret és műanyag befogatók az ajtópántot rögzítő csavarokhoz, ezért át sem tudom marni a kivetőpánt foglalatát...
    A 160 fokos IKEA-s kivetőpánt csomagolásán próbáltam a gyártót megkeresni de nem találtam rajta semmi adatot ami a gyártóra utalna... Sorozatszám (AA-2006210-1) az IKEA oldala ez az első találat a goole-ben ami egy nagy nulla infót tartalmaz.

    Pénz nem érdekel (nem a pénztárca nagy, ezt már csak a végső elkeseredés mondatja velem...), ezt valahogy meg kell oldani, hogy 180 fokos vagy nagyobb pánttal fel szeretném szerelni ezt az ajtót. Puhán záródás sem érdekel, mert az ajtó zárt állapota 90 fokos szögben lesz, azaz ez az ajtó akkor lesz zárt állapotban, amikor 90 fokra ki van nyitva (ezért van szükségem minimum +90 fokra, azaz min. 180 fokra összesen).

    Van valami ötletetek? Tudtok esetleg nagyobb szerelvényboltot? Létezik olyan hely ahol esetleg készítenek egyedi szerelvényeket? (gondolom nem...)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák