Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanuló 1.0

    újonc

    Nekem két Strongold H 800-as bakom van, azért vettem, mert munkaasztalt akartam csinálni, gyorsan és később is szétszedhetően. Az eredmény a képen látszik.
    Ami tetszik benne: teherbírása számomra tökéletes, nyugodtan rátámaszkodhatok, telepakolhatom, akár nagyobb gépeket (pl. gyalut) is elbír. A munkalap egy 18-as MDF lap (amit részben raszterben kifúrtam 20 mm-es lyukakkal) és a tetejére szabtam egy OSB lapot a durvább munkákhoz. A munkalapot néhány csavarral rögzítettem a gerendákhoz. Eredetileg terveztem egy keresztgerendát is középre, de nem volt rá szükség, enélkül sem hajlik be a közepe. A tartógerendát csúsztatva a láb saruján a terheléstől függően tudom a lábakat elhelyezni, vagy az egész asztalt odébbtenni (sajnos nálam a padlás rugalmas fa padlóburkolata miatt a kerekes megoldás nem játszott).
    Ami nem tetszik: az állítható magasságú és összecsukható bak lábai egymáson csúszó fém "zártszelvény" profilok, amiknek játéka van. Ez aztán azt eredményezi, hogy van egy kis játéka az illesztésüknek és ez az asztal stabilitása szempontjából nem szerencsés.
    Nekem egyébként bevált, csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák