Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz tfe #63684 üzenetére

    Köszi, az iránymutatást... :R

    Ezért is próbáltam meg anyagárról nézelődni első körben, mert látnom kell a számot, hogy tudjam az már átlépte a fájdalomküszöböt vagy sem... Ha a kiindulási mérettel számolok, ami 160x60, és ez kerülnek 7 számjegybe...az biztosan no go... De amíg csak fa típusokat látok, meg boltok fura árazását... pl.: [link] (tudom konyhalap...) Ezt én laikusként nem tudom hová tenni. Ezt még méretre vágni, és lakkozni...stb... Kb mennyi még 50-60%-a pluszban ennek az árnak...az még talán oké... De sok helyen max egy kérjek ajánlatot gombot láttam... Ami egyedi szuperkülönleges bútorokra természetes. Ez viszont egy elég standard igény.

    Mutatok iránymutatásként néhány lehetséges példát az analógiára merre mennék:
    [link] [link] [link] [link] [YT]
    Nem a láb IKEA...bár a motoros lábak mind kb egy kaptafa... Tehát egy ilyen fekete lábazatra szeretnék egy rendes fa lapot... Tudom, hogy az ízlés szubjektív de szerintem ezek messze nem Kiszel Tündén az angol korona szintjét viszik. :DDD DE! Elfogadom, ha nálad ez az a szint. Nem vagyunk egyformák.

    Lehet nem marad más, asztalos műhelyektől kérek be árajánlatot, aztán meglátjuk milyen számokat mondanak. Próba cseresznye.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák