Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz kavalkád #63353 üzenetére

    No, ha varsam is tud segíteni és jobban preferálod a személyes találkát, just do it.

    Én elfoxpostolni tudom, ahogy nézem az M-esbe csomagolással együtt pont nem férne bele, az L-es csomag 2299 HUF. Plusz a 1fél tábla nyír (az jó?) ára. De ha olyan olcsón tudsz szerezni hogy jobban megéri nekem leküldeni felszabdalva, nekem az is jó.

    64e HUF 20 méterre, csak a marásra? Úgy hogy megvan a CAD (megvan?) munka és "csak" szerszámpályát kell csinálni? Az gyönyörű ... :Y Jó értem, ők ebből élnek, szla, ilyenolyan adó, rezsi, marószerszám ... és enni is kell adni a családnak, nekem meg ez a hobbim. De valahogy ez így is vastag cerkának tűnik, főleg hogy lépcsőlapokat kell marni, nem "nyócdében" a Szabadság-szobrot...

    Az ötöde már kezd közelíteni a ruszki árhoz, ha a CAD része is vállalva van (nem tudom a "méretezett rajz" nálad mit takar: papíron a méretek és ki kell CAD-ban szerkeszteni, vagy már "CAM-kész" CAD fájlod van?)

    Ha nem jön össze a szombathelyi történet: a ruszki árért megmarom neked méterét ha nem kell CAD-elni. Ha kell akkor azt egyszer lesörözzük és marad a "ruszki ár" :)

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák