Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    akarok venni egy másik fűrészt a kis Dewalt helyett, aminek van egy értelmes asztala, porelszívása, legalább 60cm vágókapacitása, 250-254-es lapja és lehetőleg tolóasztala. sajnos 230V-os verzió kell, nem mostanában lesz 380V-os opcióm és mivel nem vágok naponta 6cm-es dió pallókat, szerintem együtt tudok ezzel élni. nagyjából el is lehessen rakni fal mellé, ha éppen huzamosabb ideig nem használom, nem kell gyári kerék, azt már én megoldom, csak nyilván nem 400kg-os öntvény gépeket keresek.

    Laguna Fusion 1
    ez tetszik a legjobban, nagyon kényelmes szerszám és hasítóék csere, masszív steller, széles asztal, de mégis relatíve kevés helyet foglal. viszont csak 1450W, nincs tolóasztala (ezt mondjuk lineáris sínnel kisipariban azért meg lehet oldani) és nem a szekrényhez van rögzítve a fűrész szerkezete, hanem az asztalhoz, páran panaszkodtak a szögállítás rögzítésére is, de ezzel kapcsolatban nagyon kevés és nagyon szórványos infót találtam.

    Cormak TS 250
    alias Holzkraft TKS 254 Pro, meg Bernardo kitudjami. 2200W-os motor, tolóasztal, nagy munkafelület, szekrényhez rögzített szerkezet, valamivel gyengébb elszívás. a stellere ennek is jól néz ki és egy 100-assal olcsóbb nagyjából, bár a szállítás Lengyelországból kérdés, hogy mennyi lenne.

    van-e valakinek gyakorlati tapasztalata ezekkel a gépekkel, illetve ki mit venne 5-600 körül ezen feltételek mellett.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák