Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz fogtunder #57907 üzenetére

    Azért voltam kíváncsi az ellenérzéseidre, mert én ekéztem már kicsit ezt a gépet néhány hülyének tűnő megoldása miatt, de nem azt, amiket Te emlegettél. A stellerét én nem bántanám, működik, beállítható derékszögre, egyedül a rögzítőkarja kicsit macerás. Az asztal hosszába azért nem érdemes "belekötni" mert ha hosszabb lenne, akkor ez egy másik gép lenne. Mozgatható gépek között ez egy sztenderd méretű. Az asztala két mozdulattal levehető és miután alumínium, így a súlya nem akadály.
    Szóval, ezekkel semmi baj, az átszereléssel egy gond van: az elszívó csonk műanyag alkatrészének kialakítása olyan hülye, hogy egyszerűen nem is értem, a tervezők hová tették a józan eszüket? Mintha senki ki nem próbálta volna gyártás előtt.

    Az elektra Beckumra hivatkozás sajnos féligazság, az eredeti gépet már többszörösen áttervezték és van egy olyan érzésem, hogy minden alkalommal rontottak rajta. A belsejébe nem látok bele, csak reménykedni tudok benne, hogy legalább ahhoz nem nyúltak, de egyébként alaposan áttervezték. És azt hiszem, nem előnyére.
    Azt nem szeretem benne, hogy minden irányban kiáll belőle valami, ami miatt optikailag kis helyigényűnek tűnik, de a gyakorlatban állandóan beleakadok. Hol a kapcsolóba, hol a stellertartó konzolba... Ugyanakkor meg gyalul rendesen, és ez a lényeg.
    (nem összehasonlítva egy kétszer nagyobb, kétszer drágább géppel)

Új hozzászólás Aktív témák