Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor111234

    friss újonc

    Kombinált gyaluvásárlás előtt állok. Egy scheppach hms 1070-es gyalum van de az katasztrófa.Az asztalok nincsenek síkban, pl . két fenyődeszkát legyalulni és összeragasztani rés nélkül nagy türelemt igényel.
    Hammer A 31-et akarok venni.Viszont ha most megrendelem akkor csak szeptemberre tudnák szállítani. Ára most a spiráltengelyesnek kb.1,36Mft
    Felhívtam kíváncsiságból egy használt Feder A740-et hirdető személyt (1 millióért hirdetik) .Ő a 2 tulaj , 1 éve vette és elmondása szerint alig használt.Ő azt mondja hogy a hammer is szar olyan mint a scheppech. Meg a spirálkésesbe beleragad a fenyőgyanta, ne vegyek azt .Hát persze gondolom el akarja adni a sajátját azért mondja ezt , mert azért túlzásokba esik.
    Főleg fenyőfát munkálnék meg amúgy részben hobbiból csinálnám (lebegőpolcok és fatárgyak készítése) .Szerintetek tényleg beleragad a gyanta a spirálkésesbe?Mert szeintem lehet azt tisztítani.Később a hammernél nem lehet tengelyt csrélni kérzeztem őket. Tehát hobbi lenne de már nem akarok venni ilyen scheppachot, vagy belefutni valami kínai szarba.Egszer vennék de akkor jót (hammer értéktartó is)
    Még a JET gyaluk tetszenek.Van aki nem ajánlja mert Kínában gyártják.Angol videókon nem mondják rossznak, de voltak hírek mely szerint 0,1-0,4mm öntési pontatlanság is volt az asztalban.
    Jet JPT 260 620 eft> rövid asztal, késeket állítan kell, de szerintem nem nagy ördöngősség
    JET JPT 310 spirál >> 1,1Mft ez tetszene, de +250 eft-ért meg már hammert veszek.
    Még a régi kity 636- is tetszene, 1-2 eledó van angiliában vagy németeknél, de általában nem küldik el ide vagy nem válaszolnak,
    Már rohadtul flusztrált vagyok mert nem tudom mit vegyek és hónapok óta nézelődök:S.Nem akarok szívni hogy pl megérkezne egy JPT 260 és mondjuk nem tudnék táblásítani , felületeket összeilleszteni mert pontatlan de költségben sem akarok elmenni nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák