Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz fogtunder #54547 üzenetére

    Nagyon nagy a baj, ha már én jövök ide észt osztani :D

    DWS778-m van. Szépen vág (még mindig a gyári koronggal használom!), anyagminőség rendben (DW minőség), jól dolgozik, de - ha már így kiemelted - én pl. a lámpától egyáltalán nem vágom magam hanyatt, használtam lézeres gépeket, pontosabbnak éreztem - de ezt talán embere válogatja.

    Én használtan, 100K-ért vettem, annyit megért. De új áráért, mai fejjel biztosan nem azt választanám.

    Pacman legendásan utálja a Metabo-t :K De a 254M-ről egész jó véleménnyel volt, de megvannak a típushibái, keress vissza esteleg fórumon (akár a többi gépre is), hasznos lehet.
    Ár/érték arányban jobb vétel lehet.

    Ha kis helyre is megy ugyan, de elfér, érdemes lehet inkább ~300-as korongos gépre lőnöd, lehet hogy évente egyetlen alkalommal lesz rá csak szükséged, de akkor bizony áldani fogod érte az eget.

    Ahogy nézem, az LS1019 (Makita) ugyanakkora, mint az LS1018 (csak értelemszerűen picit hosszabb a vágóasztal). A többi géppel nem vetettem össze, de sokkal nagyobb nem lehet a többinél sem.

    Fenti listából ~200k-ért én vagy a 300-as Makitára lőnék, vagy 250-esre, állvánnyal együtt.
    De csak mert a DW-vel már van tapasztalatom - ami talán nem olyan jó, mint esetleg más fórumtársaknak. De nekem az éppen elsősorban a lámpából fakad.
    A legjobb az volna, ha valahová el tudnál menni "megtapizni", melyik szimpatikusabb, melyik gép, melyik megoldás (lámpa, lézer) áll jobban a kezedre.
    És - szép, nem szép - utána még mindig megrendelheted máshonnan olcsóbban, jó eséllyel ingyenes házhozszállítással).

Új hozzászólás Aktív témák