Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz thyeby #51343 üzenetére

    Látod milyen érdekes dolog ez, Tibi. Építek gépeket, meg mindenféle bizgentyűt, azok bonyolultabb dolgait nagyjából átlátom, legtöbbször még jól is.

    De egy ilyen egyszerű dolgot hajlamost vagyok időnként igen bénán csinálni ... a másik fórumon még panaszkodtam is, milyen nehéz volt ellentartani annak a bánat tölgyfa deszkának. Kellett nekem .... kb ez volt a reakció ... :D Meg hogy annyi eszem van amennyi kilátszik, mert mé'nem a másik oldalra tetted a vezetőt....

    Ja, tényleg ... :))

    Méhviaszos kérdésed: ööö... a vikszelni a felhordást jelenti (?) gondolom. Igen, Bari- tanítgatott engem , inkább őt kérdezd, ő a "mester" ebben :) (Ti szoktatok kommunikálni, igaz?) Az első méhviasz pogácsámat is tőle kaptam, a gyógyszertári paraffinolajjal (amit meg ő tőled? :D) Tán ő mondta azt is, hogy ha a munkadarab (mérete, fajtája)megengedi, alapjáratú sütőbe is be lehet tenni kicsit, pár percre, hogy jobban átmelegedjen a fa -> jobban issza a mixet. Én hőlégfúvóval melegítettem a mixet is és előtte kicsit a faanyagot, majd bedolgozásnál is. De amúgy igen, kézzel, ronggyal.

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák