Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Soká #46684 üzenetére

    Írtam volt, mint jártam a szerszámoutlettel. Sereg Makitafúró - rögtön az első 8-ast kipróbálva éppen 8,5-öt fúrt. (Ha kapnék 8,5-ös köldökcsapot, szavan nem lenne.) Elég sokat használok D=3-at, épp ezért abból rendeltem sokat. Már egy sincs meg belőle, mert pont úgy törik, mint a tecsógazdaságos.
    Tiszta szívvel kívánom Neked, hogy ne úgy csalódj a Makitában, mint én, hanem kellemesen.

    Egy 2mm-es Bosch-t kaptam ajándékba a Festool-tól, ami ilyen hatlapbefogású. Az nagyon korrekt.

    Van nekem egy reményem, de el ne kiabáljam:
    Első mustrára nekem egyből a Festool fafúró klt jutott eszembe erről a lidisről. Azt a minőséget gyanítom benne, de mivel nem próbáltam még ki, nem hugyoztattam meg úgy férfiasan, nem mondhatok semmit.
    Kár, hogy le van a doboza plombálva, mondanám, hogy vedd kézbe, és lehet, hogy átváltozik a véleményed az áráról. Pláne, ha összeveted a Festool árával.
    Rendesen izgalommal várom, hogy kelljen már fúrnom vele zsinórban vagy háromszáz lyukat.
    Egyébként ha nem számol be róla Pacman, egészen biztos, hogy elsétáltam volna mellette életem végéig. Úgy éreztem, kinőttem én már a Parkside vonalat. Jó volt, amikor még nem volt pénzem iparira. (Az excentert nem tudtam agyonütni, hét élete volt.) De most nagyon úgy tűnik, hogy ez a Parkside nem az a Parkside.
    Odatette most magát a lidi ezzel az adjunk valódi iparit kísérletével. Igaz, hogy az ára egy barkácsoló számára egyáltalán nem vonzó, sőt... Ám a konkurenciatermékek árához képest több, mint versenyképes.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák