Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz generatoros #45100 üzenetére

    Hű ... először azt hittem tényleg ilyen hoszú a történet, de valószínűleg megfogadtad a külön szerkesztőben való megírást, majd ott kijelölted az egész szöveget, ctrl+c, aztán ebbe a szerkesztő ablakba meg ctrl+v.

    Csak ez utóbbi funkció "beragadt", és - megszámoltam - hét és félszer nyelte be a valószínűleg többször bemásolt szöveget. No para, legközelebb jobban sikerül :) Szimuláltam ezt a dolgot, és tényleg alig lehet észrevenni hogy jó sokszor másolod be, mert a történeted majdnem pontosan annyi mint a prohardver szerkesztőablaka.

    Nade, jó sokmindent kipróbáltál az igaz :-)

    Aztán olyan beszédet is hallottam, hogy a vastagoló asztalhoz kell a kést állítani és a késhez az elszedő asztalt,aztán az etetőt is, na ez aztán összezavart alaposan.

    :Y

    Nem csodálom hogy összezavart. Végülis .. lehet tolatva is közlekedni, kérdés mennyire hatékony. Meg eszembe juttatta az Egészséges Erotikát. amit részben fordítva vettek fel.

    1. Etető-elszedő asztalok síkjának párhuzamossága - addig ugye nincs is miről beszélni, hisz nyersanyagot először egyengetsz, ha nem párhuzanmosak a síkok -> **szhatjuk az egyenes, sík felületet.

    2. Késeknek az elszedő asztalhoz való beállítása, már ha állítható ékléce/kések vannak a gyaluhoz. Sablonnal, "tologató léccel", akármivel. Az "örök vita" tárgya, mennyivel kell az elszedő asztal síkja felé állítani. Én az "5mm-t toljon a lécen a kés" mellett tettem le a voksom.

    3. Vastagoló asztal beállítása. Igen, én a sárgaréz bizbasz és az asztal közé tettem be a sörösdobozt. HOgy hogy marad ott? Hidd el, elég súlyos az az asztal :-)

    Ettől nemigen kellhet több varázslás.

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák