Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Peterhappy #43769 üzenetére

    "Thyeby korábban azt írta, egyedül a 707-t nem preferálja a DW-k közül, így azt magamtól ignoráltam."

    Azért én akkor ipari felhasználásra gondoltam, de abból is az intenzívre.
    Pontosítok:
    - Erős a rugója, ergo fárasztó egész nap nyomogatni
    - Picit be kell hajolni a jobb rálátásért a vágásvonalra. És itt szintén arra gondoltam, hogy ha meg kell ismételned egy vágást háromszázszor, akkor hajlonganod kell közben.

    Egy dolog biztos: Ez a gép fogja hozni ezt a 10-15 év elvárásodat, és még akkor is pontos marad. Ha az ács, aki a tetőmet csinálta, tíz éven át egy ilyennel dolgozott, és még mindig ment, és pontosan ment, abból kiszámolhatod, hogy Te ennyi hugyoztatást úgy 200 év alatt fogsz abszolválni rajta.

    Előnye viszont, hogy ékszíjas, így nagyon csendes. És ha nem sajnálod a pénzt egy újabb fejlesztésére ennek, azon már meginnovácijózták a por terelést elannyira, hogy dícsérik. (Azt hiszem, azt linkeltem neked az előző válaszomban.)
    Számomra úgy tűnik, hogy a gyerekszoba terveid rentábilissá teszik, ha inkább az újra ruházol be.

    "Ez utóbbinál nem gondoltam és nem gondolnám, hogy magam képes vagyok elkészíteni,"

    Ebhitű!
    Azt nem tudsz megvalósítani magad, amit nem akarsz. Arról én is lebeszélnélek, ha atomreaktort akarnál magadnak építeni.
    Sajnálom, hogy Stefán Karcsi fórumtársunk nem osztja meg itt, hogy halad a gyerekbútorokkal. Láttam félkészen. Semmi szégyenkezni valója, programozó létére nem egy asztalost szégyenbe hozhatna. (Jah, és Ő is egy használt DW 707-el operál, amit Serfőző Tibi fórumtársunk szerzett neki Dániából sz@rért pittyért.)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák