Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Peterhappy #41153 üzenetére

    Tudok ördögtől valóbbat is. Csináld meg pölö nikecellből.

    A fenyő elég puha, sérülékeny. Ennél jobb mondjuk bükk táblában gondolkodni, hiába az sokkal drágább. Ám ha a fenyő tetszik, mert az szebb, olcsóbb, úgy abban az esetben nem ördögtől való gondolat, ha tudod, hogy sokkal jobban kell vigyáznod rá, mint a keményfára. No, és tudsz is majd vigyázni. Szoky szakács még a bükk asztallapon is inkább pizzavágót gurít a tésztán, hogy az asztal maradjon. Szóval ha olyan séf szokásaid vannak, hogy az kíméletes lesz, akkor elfogadható a fenyő is.
    Hanemakkor: 18 vastag az nem valami vastag. Nem azzal van baj, hogy beszakad a teli serpenyő alatt, hanem azzal, hogy könnyen vetemedni fog, nem lesz szép sík. Billeg majd a vágódeszka rajta, megáll a víz, összefolyik, mert a víz a demokráciában is a legalacsonyabb helyeket keresi. Neked meg a mélyedésbe gurul mindettől a gyógyszered. Szavaiddal élve így fogalmazok: Nem ördögtől való minél vastagabb munkalapban gondolkodni. (Na jó, huszonöt centi azért már túlzás.)
    Viszont tök fölösleges A/A-ért fizetni. Az alsó oldalnak megfelel még az ábécé legutolsó betűje is - nyugodtan kérhetsz A/Z-t, az olcsóbb lesz, a lábasodnak meg tök mindegy szerintem, hogy mit lát a feje felett, amikor bedugod a szekrénybe.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák