Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bim

    veterán

    válasz thyeby #27763 üzenetére

    Lehet én vagyok naiv de magamból kiindulva nem károsítanék meg mást. Én úgy gondolom ha leesett volna a gép nyomot találnék rajta. Bevallom nem emlékszem hogy a makita gép amivel bent dolgozunk rezonál e. Ez a vibráció semmi esetre sem akkora amitől a gép elmászna. Kipróbálnám ha nem nem hajnal lenne és nem egy tömbház 4. emeletén laknék. Ma viszem magammal munkába és kipróbálom.
    A gép maga tetszik ez csak két apró megjegyzés volt amin meglepődtem. A fogantyúnál azt érzékelem hogy a gép súlya miatt a markolat enged. Ha én vagyok a gyártó akkor ezt mindenképpen erősebbre készítem. Még könnyen előfordulhat hogy esztergáltatok valami jobb anyagból helyette másikat. De az is lehet hogy megszokom. A rezonancia ugyan ez. Majd meglátom.
    Én amúgy is szeretek egy gépről magam véleményt alkotni. Ha pl. tőled veszem meg ezt a gépet akkor is megemlítettem volna ezeket a dolgokat. Más szemszögből nézünk egy gépre. Nálunk a faanyagok mérete miatt egy ilyen játék asztali körfűrész amiket ti itt napi szinten használtok szóba sem jöhet. Más funkciókra veszek speciális gépet. Ezzel a géppel is egy adott feladatot fogok végezni.

Új hozzászólás Aktív témák