Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz fi:zi'k #27613 üzenetére

    Amit írtál, azok szerintem szabványos méretek. Ráadásul, ha panelről van szó, akkor nem vagy egyedül a problémáddal, tehát találhatsz erre szakosodott szakembert és kínálatot.
    Thyeby nagyjából leírta a lehetőségeket. Szerintem az az ár, amit ő írt, az a felső plafon, ennél illene olcsóbbat is találni (szerintem!!!).
    A szavaidból úgy veszem ki, hogy mindenképpen kell szaki, mert egymagad a készen megvásárolt ajtókat sem fogod (tudni) beállítani, tehát ki kell fizetni ennek a költségét is. Sajnos nincs konkrét javaslatom. Én a helyedben érdeklődnék a házatokban, hogy ki csináltatott esetleg nyílászáró cseréket, kinek mi a tapasztalata, mit ajánl. Én lazán kitennék a házban egy rövid hirdetést azzal a szöveggel, hogy szeretném lecserélni a beltéri ajtókat, kérem, akinek van tapasztalata ezügyben, ossza meg velem. Aki tudja miről van szó, csinált hasonlót, volt vele sikerélménye, az szívesen megosztja a tapasztalatait. De még az is, aki esetleg ráfaragott egy szakival.

    Én a helyedben valószínűleg egy kész, felületkezelt hossztoldott fenyő ajtót választanék. és kazettásat, mert a teli ajtók lehet, hogy "modernek" és letisztultak, de hosszú távon unalmasabbak, sérülékenyebbek és tuéajdonképpen "műanyagabbak". A kazettás konstrukció nem azért kazettás, hogy "díszesebb" legyen, hanem hogy a fa mozgásából eredő problémákat "elnyelje". Minden esetre szerintem sokkal természetesebb, faszerűbb mint azok az ajtók, aminek van egy fa váza, amit aztán beterítenek valamilyen (famintázatú?) dekorlemezzel. Persze, ha ilyet szeretnél, ezzel sincs baj, talán hangszigetelés szempontjából jobb is.

    Nézd meg az OBI, Praktiker felhozatalt, egyrészt a méretek és az ár miatt. Legyen az a viszonyítási alap.

Új hozzászólás Aktív témák