Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Armahun #24227 üzenetére

    Igen, arra gondoltam, hogy applikálhatsz rá vmi nem gyári megoldást, biztosan használható lesz. Megnézem, lelek-e olyat a műhelyemben, amit kis leleménnyel rá tudnál tenni magadnak.

    "Félig feltúrtam a műhelyt,"

    :D Kedves Tőled, és őszintén jól esik, hogy ilyen turkálásba kezdtél miattam, de ezt nem várom soha senkitől. Magam is úgy vagyok, hogy amiket nem rendszeresen használok, és valahova eldugtam vmi süllyesztőbe, azt csak esetleges költözéskor lelném talán.
    A fotózással ne strapáld magad, mert gyári megoldásra spekulálok első körben, kerül, amibe kerül. Ilyen csonkok tucatszámra vannak nekem is, biztosan egyezne is valamelyik furatmérete, de tudom, hogy a jobb gyártók jól oldják meg ezt az idomot. Úgy, hogy sokkal hatékonyabb, mint vmi rábuheráció.

    Ominózus vezető előnye, ahogy nézem, hogy ha egyben lenne a szettecske, akkor finoman lehet hangolgatni a végén azzal a tsavarral. Ha emlékeztek még, Márton111 kollégánk gyártott is magának bükkfából egy spécit - és ha az emlékezetem nem csal, neki is 3612-ese van. Ha van türelmed, keresd vissza ezt a hsz-ét, fotókat is tett be róla.

    Jelzek, ha megérkezett a kütyüd.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák