Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz #05304832 #19903 üzenetére

    Attol függ, kinek milyen munkája van. Egyszerü dolgokhoz tenyleg felesleges. Én sem értek ezekhez a programokhoz, de sosem volt ebböl hátrányom. Mert rajzolni viszont elég jol tudok, lerajzoltam hát mindent, akár axonometrikusan is. De általában elég volt a nézeti rajz.

    Ha valaki normálisan kommunikál, akkor nem fog a látványterven mulni semmi. Legfeljebb egy kis pszichologiai pluszt ad az egesznek, hogy lám milyen profi ez a szaki.

    A gyártáselökészitö terveket is meglehet csinálni papiron. Méretezett rajz, alkatrész és szabásjegyzék. A bonyolult részeket kirajzolom külön, akár metszetben is. Gépész suliba jártam, rettenet erös volt a szakrajzunk. A mai napig igy csinálom.

    Csináltunk egy háloszobát nemrégiben. Kollégám a kitchendrow-al készitett egy látványtervet, vitte a laptopot a megrendelönek. Tetszett nekik, hogy lám, milyen jo meg egyebek. De ahogy irtam, ez csak pszichologiai plusz, nem ezen mulott a munka sikere.
    Ha valaki ért ezekhez, azt nem mondom hogy felesleges idöpocsékolás, de a kisiparban simán meg lehet nélküle lenni, föleg ha tudsz rajzolni. Ha nem tudsz, akkor jol jön egy ilyen program.

Új hozzászólás Aktív témák