Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz nesa #19826 üzenetére

    Hát nekem a Milesivel van tapasztalatom, így amit írok az a Milesi-re igaz.
    Az akrilt azért is mondtam mert az színtelen. Ha megnézed alapból a lakkok színét a legtöbbjük sárga színbe hajló ezért egy pácolást, vagy az eredeti lakk színét is már sárgásítja, míg egy akril nem.
    Sokfajta lakk van, azon belül sok fajta akril is attól függ mire akarják felfújni.
    Azt meg hogy 1x, 2x akarsz nekiállni 15réteg felfújását nem is értem...vagyis igen mert mivel félig autófényező vagy ott a szép magasfényt így csinálják hogy nem várják meg míg megszárad hanem X perccel később fúják a következőt, de ott is csak úgy tudom 2-3 rétegről van szó nem pedig 15-ről. Ez itt nem fog működni.
    A poliészter lakkokkal lehet még szép vastagságot elérni 3-4 réteggel,viszont a száradási időt be kell tartani mert túl vastag lesz a lakk és ezért is marad puha illetve a száradás után meg fog megrepedezni, meg azért illik úgy mond becsiszolni a lakkot hogy szép sima legyen.
    Mindegyik lakk rugalmas és sztem a te esetedben(bár tökre nem értek hozzá) ez nem befolyásolná a hangzást, viszont egy akusztikus gitárnál persze egyértelműen igen.
    Szóval sztem a poliészter töltő kell és magasfényű kemény autólakk, de kérdezz utána más topikokban is mert sztem ezzel a kérdéssel egy kicsit rossz helyen vagy.:)

Új hozzászólás Aktív témák