Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomgrande

    tag

    válasz Gaumba #15177 üzenetére

    Hátfalpanel

    Hátfalpanelt a konyhabútor alsó- és felsőszekrénye közé, csempe helyett szokás alkalmazni, de bármilyen függőleges felület ( pl. falszakasz ) burkolható így.
    A hátfalpanel 10, 12, 16, 19 mm vastagságokban rendelhető, egy- vagy kétoldalán dekorlemezzel borítva.
    A csak egyoldalt dekorlemezzel borított hátfalpanel hosszas, nem megfelelő körülmények között történő tárolás esetén ( párás helyen, élére állítva ) vetemedésre hajlamos. Amennyiben az elkészülés után azonnal és megfelelő technológiával beszerelésre kerül, minőségileg semmilyen kifogás nem merülhet fel.
    A vetemedés kockázatának elkerülésére a kétoldalt dekorlemezzel borított hátfalpanelt javasoljuk. A kétoldalt dekorlemezzel borított hátfalnál a forgácslap egyik oldala a kiválasztott dekorlemezzel van borítva, míg a másik oldalára egy semleges színű, ún. kontradekort ragasztunk. Külön kérhető a hátfalpanelek látszó éleinek lezárása.

    Ez általában nem olcsó mulatság egyoldalasnak kb, 8ezer métere a kétoldalasnak 12 ezer.
    Nagy áreltérés nem valószínű.

    "Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

Új hozzászólás Aktív témák