- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
"Inkább Connect, mint TV-102"
Miért inkább Connect? Tudsz ill. tudtok mondani valami negatívumod a TV-102 ellen szól?
A Stereoból az erősítőm csinál 5.1-et, de ha tényleg annyira rossz az analóg hang része, akkor a koax részre kitalálok valami megoldást.
A HDMI-n áttudja adni a Tv-nek az 5.1-es hangot?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
modflow
veterán
Sziasztok!
Egy villámcsapás után nem csak a TV-m, hanem a medialejátszóm is tönkre ment.
Novatron Iamm NTR83 -am volt, teljesen meg voltam vele elégedve.Tudnátok ajánlani valami ehhez hasonló ma kapható terméket. Ha tudna Bluray 3D-t HDD-ről is lejátszani az már még jobb lenne.Olyan 50-60k körül gondolkodok. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
cdl
senior tag
válasz modflow #37405 üzenetére
http://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1411&gn=Mede8er-MED600X3D
Ezt tudnám ajánlani.
-
libus
őstag
Van valami lényegesebb különbség a mostani realtek és sigma chipset-es lejátszók között(hang-képminőség)?
E két típus között:
Mede8er MED600X3D
Dune Connect
Árban nincs nagy különbség (6-7k) a két lejátszó közt.
A 6 csatornás hangkimeneti problémám megoldottam ezzel.
Még egy kérdés: A Dune Connectbe van DTS dekóder, mert AC3 az van benne azt tudom.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
dh66e
veterán
"Még egy kérdés: A Dune Connectbe van DTS dekóder, mert AC3 az van benne azt tudom."
Dune HD Connect specifikáció[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
H.
Az Asus O!Play HDP-R3 lejátsza ISO-ból a BD3D-t? -
Multibit
nagyúr
válasz lionshamlet #37409 üzenetére
Nem.
-
dh66e
veterán
Hát ezt csak próba útján tudod megállapítani de meglepődnék ha lenne különbség.Elmész a hozzád legközelebbi kereskedésbe ahol mindkét lejátszót kipróbálhatod és döntesz.Dune hivatalos forgalmazók
Nézd meg a kezelhetőségét,távot tapicskold meg stb.stb.[ Szerkesztve ]
-
noby
aktív tag
sziasztok! valaki tudna segíteni hogy az asus hdp-r1 lejátszik ISoból bd3d-t?
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
modflow
veterán
Értem. Most még az aggaszt, hogy HDD-t nem lehet belerakni. És ugye itt van a régiből a 2TB-os belső HDD. A 800X3D meg 13ezerrel drágább csak azért, mert abba lehet HDD-t rakni.
A 600X3D-hez meg ha mobilrack -el rakom a 3,5-ös HDD-t, akkor külön áramforrás kell és az elég macerás, hogy még a médialejátszón kívül azt is kapcsolgassam.
-
libus
őstag
A legközelebbi kereskedés tőlem sajnos messze van (150km).
Persze jó lenne ha kitudnám próbálni valamelyiket is itt Zalában, de nem tudok senkit akinek lenne.
De már az is valami, hogy úgy gondolod nincs különbség a két lejátszó között minőségben.
Egy kicsit a Mede8er felé hajlok, hisz megérne 6k pluszt a 3D lejátszás lehetőség. Meg egyre több jót olvasok róla.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
bl4ze
veterán
-
libus
őstag
Nos, azért 1-2 filmet szívesen megnéznék BD3D-be, s 6k pluszt megérne.
De ha úgy gondoltátok volna, hogy a Dune Connect jobb választás, mert jobb a kép és hang minősége, akkor lemondtam volna arról az 1-2 filmről.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
demars
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudok drivert frissíteni egy lejátszón?
( JVC XV-N452 )
Néhány formátumot nem játszik le, szeretnék első körben ezzel megpróbálkozni!Köszönöm!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Multibit
nagyúr
-
savini
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Asus o!play mini majd három évig hibátlanul funkcionált, most viszont nagyon sok filmnél meg-megröccen a kép random módon (visszatekerem, és nem akad meg újra ugyanott). Kezdi megadni magát valami a gépben (sztem nem a vinyó a ludas, mert másikkal is produkálja), esetleg már nem bírkózik meg a mostani mkv-kal? Valaki tud erre valamit? Olyan jó volt eddig a zökkenőmentes lejátszás... -
demars
addikt
válasz Multibit #37429 üzenetére
1. 2. jogos... ezt a topicot találtam elsőnek meg! Bocs!
Néhány .avi filmet nem hajlandó lejátszani, nem tudom mi lehet a gond, mert olcsóbb lejátszókon futnak szépen. Ezért gondoltam arra, hogy esetleg egy firmware frissítés segítene...
Jó kis gép ez, szeretjük! Ha nem segítene a frissítés, vennünk kell másikat ( ez az mkv fájlokat amúgy sem tudja ).
JVC honlapon nem találtam firmware-t!Köszönöm a segítséget!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Multibit
nagyúr
válasz demars #37432 üzenetére
Vizsgáld meg MediaInfo-val az avikat, és látni fogod, hogy mi az eltérés a szerkezetükben! Így talán kiderül, hogy mi az a meghatározó jellemző, ami nem tetszik a JVC-nek.
Mkv konténert soha nem fog kezelni (frissítés után sem), a DVD-playerek nem kezelik. Ezen kívül nem barátkozik a HD felbontású video és audio anyagokkal sem. Ha ilyen tudásra van szükséged és elsősorban letöltés a forrásod (nem lemezek), akkor vegyél egy mediaplayert! -
csizo
aktív tag
Sziasztok!A lakás átrendezése miatt elkerültek egymástól a noti és popcorn.Megszeretnék kérni valakit,hogy segítsen a hálózati beállításban,vagy linkeljen be egy hozzászólást ahol megtalálható.Kerestem itt a hozzászólásokban a szemem majd kigúvadt,de nem találtam egyet sem.
-
mattheus
őstag
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Jelenleg egy A.C.Ryan HD Mini 2-t használok pár éve.
Mostanában elkezdtem a cseréjében gondolkodni, mert gyötrelmesen lassú, néha lefagy, nincs terméktámogatás és lakás elrendezéséből adódóan nem tudom egyszerűen hálózatba kötni.
Wifi alapból nincs rajta, igaz elvileg van pár kompatibilis dongle, de sok panaszt hallottam, hogy nem az igazi.Igazából nekem az átlagos tartalomfogyasztáson felül fontos lenne a
- Gyors és gondolkodásmentes böngészés élménye,
- Wifi támogatás
- Jól átlátható menü és beállítások
- Könnyen beállítható borítós megjelenítés
- Esetleg jó torrent kliens, amihez nem kell gépészkedni, hanem működik egyszerűen és kész , bár ez utóbbi annyira nem fontosNézegettem Popcorn Hour A-300-at, amit már nem forgalmaztak, de rosszul lettem az áraktól, mivel szinte annyiért adogatják, mint amennyiben az utoljára ismert piaci ára volt.
Ha van valakinek valami tanácsa, azt megköszönném.
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok!
Keresnék egy lejátszót, ami némi nas-os funkcióval is rendelkezik, ha van ilyen. Fontos lenne az mkv, 3d-s ripek kezelése, hdmi kimenet, valamint lehetőleg legyen hálózatban elérhető (böngészőből menedzselhető a rendszere) és legyen hozzá torrent kliens. Létezik esetleg ilyen? igazából egy nas-ra lenne szükségem hdmi kimenettel és normális médiakezeléssel szeretnék csak egy eszközt erre a célra használni... Ha ilyen nincs, akkor létezik olyan hogy egy teszemazt synology ds212-re kötve patch kábellel látja, kezeli annak a tartalmát? pct mindenképp ki akarom zárni a történetből mert messze van, meg nem akarom bekapcsolni ha filmezek, valamint a külső merevlemezes, adatmozgatós móka is jó lenne ha a multé lenne... köszi!
-
devil-k
nagyúr
válasz mattheus #37440 üzenetére
HTPC. bigdee888-nak igaza van.
Madwe
Ilyen eszköz, ami "all in one" és jó... nincs. NAS + médialejátszó. Ha rá van kötve a routerre a médialejátszó és a NAS is, akkor kölcsönösen látják egymást, vagyis tudsz róla lejátszani, nem kell semmilyen egyéb kábel.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Patice
Topikgazda
válasz devil-k #37443 üzenetére
Csak halkan jegyezném meg, van...pl.: QNAP HS 251
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
BBéci
legenda
válasz modflow #37410 üzenetére
Itt elolvashatod a véleményemet arról a lejátszóról.
Határozottan kellemes darab, de Dune után nem lennék képes hosszútávon együtt élni vele, aminek elsődleges oka a kezelhetősége. Viszont akinek nincs Dunével tapasztalata, azt bizonyára nem fogja zavarni az, ami engem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
robi-k
őstag
válasz devil-k #37446 üzenetére
Hja, 185 eFt-ért inkább veszek egy kétlemezes Synology Disk Station DS213j NAS-t és mellé egy Popcorn A-410 lejátszót, és még maradna pénzem 2 db 3 TB-os WD Red lemezre is
-
BBéci
legenda
válasz mattheus #37449 üzenetére
Sosem próbáltam, arra itt a PC.
A többiek elmondása szerint semelyik médialejátszó nem jeleskedik torrentezésben, inkább NAS-sal érdemes megoldani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest