Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totzo

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kb 1 hónapja vettem én is egy ilyen routert, de valami nem kóser vele.
    Vásárlás után felraktam rá a Tomatot (az asusrouterforum.uw.hu leírás alapján), amivel működött is rendesen. Ekkor még nem volt hozzá külső winchester, nem is raktam fel semmilyen optware-t.
    Majd kb egy héttel ezelőtt meglett a winchester is, ekkor felraktam ezt: http://asusrouterforum.uw.hu/files/optware-install.zip. A telepítés nem tartott annyi ideig, mint amennyi ki volt írva (20-25 perc) és nem is futott le rendesen (valami hibával szállt el, sajnos azt nem írtam le).
    Nah de ezután restartoltam, és ment a torrent, illetve a többi program is. A merevlemezt ráraktam, ment is egy darabig a router, de amikor elkezdtem rá másolni a sorozatokat (hogy el tudjam érni másik gépről is), akkor egyszer csak fogta magát és megállt az egész router, nem volt elérhető.
    Hard resetet nyomtam és ezután már csak kb 10 percig működött, utána megint elérhetetlen volt (hiába pingeltem, semmi). Azóta ha újraindítom, akkor jó esetben 10 percig megy, majd megáll.
    Időközben raktam rá dd-wrt-t is, de ugyanaz a helyzet. Nyomtam 30-30-30 sec-es resetet, de ugyanaz. Valaki járt más hasonló cípőben, vagy tudna adni tippet, hogy mi lehet a gond?

    Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák