Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz Postas99 #21991 üzenetére

    Gondolod te. De sajnos ez nem így van.
    Áramfelvétel problémás a panel. Én már elárultam a kollégának, hogy hol, mit kell mérni, sőt, ki is mértük és megnéztük a kapcsolási rajzon is. Ezt követően ő lecserél egy alkatrészt, majd elviszi tesztre. Kiesik. Kérdem, hogy csere után lemérted? Igen. És jó volt? Nem. Akkor miért vitted a tesztre? Nem tudom. Ekkor elmentem az asztalától.
    Neki nincs szakképzése elektronikából. De mérni tud már, a gondolkodást meg nem tanítják. Vagy felszedi vagy szenvedés lesz.
    A másik kollégának sajnos van iskolája, csak semmire sem megy vele. Egy újabb kolléga szerint adott hibáért X mennyiségű alkatrész lehet a felelős. Az iskolázott kolléga meg össze-vissza cserélgeti őket, közben egy IC rossz polaritással van a panelon. Nézni már smafu. 5-6 panel selejt is lett pad-ezés miatt, mert a jó alkatrészt is olyan ügyesen tudták lecserélni, hogy a panel másik oldalán a felfogatás miatt elintéznek pár másik jó alkatrészt.
    A rossz kvarc méréséről inkább nem is beszélek, mert még tápot sem tudnak adni a panelnak.
    De amúgy felvesznek mindenkit, akinek van sulija (néha suli nélkül is), csak a kutya nem jelentkezik hozzánk. Az a kevés meg...
    Nah, panaszkodás OFF.

Új hozzászólás Aktív témák