Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Postas99

    senior tag

    válasz Aryes #21276 üzenetére

    Igen , erre lenne szükségem, a rángatózásra.. Ne haragudj de beteg ötleteim vannak, és ez csak az egyik közüle. Ezt szeretném jövő halloween-re megcsinálni.. Azért most mert még frissek az élmények és ezen felül jut időm kisérletezni.

    Halloween ami tegnap volt: Elsőként hoztam inkább félelmetes dolgot a halloween dologba és kicsit másoltam az amerikai mindent bele dolgokat, viszont minden "home made" volt és erre büszke vagyok, mert többek is megkérdezték hogy ez mi meg hogy van.. mondtam hogy nem bolti, hanem minden own creation,. amúgy, Szörnyláda: ettől a felnőttek is be voltak sz@rva.
    A körítés szöveg az volt, hogy a ládában a vattacukor szörny van, aki gyerekekeket ránt ba a dobozba és elszopogatja őket, ezért kerülendő a kontakt a dobozzal is de meg lehet próbálni a megközelítést. A rádiós távirányitóra kötöttem be a teljes érzékelő helyettesítést ezért egy kabátban állva a zsebembe dugott kézzel tudtam riogatni azokat akik megpróbálták a "simogatást". Volt néhány besz@rós pillanat. A füstgép ami benne volt 50/50 PG-VG keverékkel ment oreo ízzel, ettől volt édes illata a füstnek, ezért mondhattam hogy benne van a vattacukor szörny. Volt egy egészen beszaratós szörny kéz is a cukros tálban arra meg csak azt mondtam, hogy levágtam a szörny kezét és őt pedig leláncoltam a ládába ezért nem tud majd kimenni a ládából.

    A jövőévi mozgó és nyöszörgő hullák és beszélő szem forgató koponya.. aki vigyáz a cukorkákra hogy ne vegyenek belőle.

Új hozzászólás Aktív témák