Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz dave0825 #1000 üzenetére

    dehogy olvasod le hamarabb, ez tévhit. Az analóg órára elég rápillantani, majd becsukhatod a szemed, és akkor is tudod mennyi az idő.

    Ami nekem nagyon nem tetszik, az leginkább az, itt sokkal több a mechanikai meló, mint az elektronikai. Illetve az is el van bonyolitva. Persze sokféle képpen megoldható a feladat, de ha már a led itt csak háttérvilágitás szerepét tölti be, akkor simán rendelhettél volna mondjuk 200 db ws2811 rgb ledet, és az egészet 1 darab lábbal vezérelheted. Az összes ledet. Igy lehetett volna szines is. egy darab táp, a legolcsóbb arduino, és vezeték. Semmi, de semmi más kiegészitő áramkör nem kellett volna. A fényerő szabályozható szoftverből.
    Ha megy a NYÁK készités, akkor ezeket raktam volna mondjuk 4x4-es NYÁKokra, könnyebb kezelni, kevesebb vezeték. Könnyen bővithető, stb.

    Az rtc modul helyett én biztos netre raktam volna, wifin, vagy vezetéken. A táp mehetett volna POE-n, igy elég egy darab vezeték, nem kellett volna órát állitani, time.kfki.hu mindig tudja mennyi az idő.

    De kell valami ötlet a következő verziójú órára is :D

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák