Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz TigerCat #120160 üzenetére

    Értem, és megértelek, annál is inkább, mert ha én lennék most ilyen helyzetben, akkor valószínűleg az M3-at vásárolnám, mert mindig hosszútávra szeretnék venni cuccot.

    (aztán az már kérdés, hogy az M1 Air-emet csak 2 évig használatam, de el azt sem adtam, családban maradt, csak a nagyvilágban jártamban-keltemben nagyon jó áron sikerült hozzájutnom egy 16GB/1TB M2Pro MBP-hoz, ls annyira beviszketett ettől a zsebem, hogy nem tudtam kihagyni.... de van 2017-es iMac-em, amit pl. nem akarok eladni).

    Szóval ha minél hosszabb táv a lényeg, akkor én hajlamos vagyok a legújabbat venni, mert az fog a legtovább kitartani... Az M1 MBP viszont igen sokáig annyira de annyira jó vétel volt, hogy nem tudom elengedni az ilyen megjegyzéseket, mert tényleg az van, hogy a részletfizetés (és különlegesen a kamatmentes részletfizetés) nagyobb összegű vásárlásra sarkallja az embereket, és - ha mondjuk csak 3-4 évben gondolkodol (érdemes ezt a múltbéli történetedhez viszonyítanod, milyen gyakran volt gépcsere, mert ezt nehezen szokja le az ember), akkor általános használatra (amibe beleértem az általad leírtat is) az alap M1 is overkill, legalábbis szerintem, az én tapasztalatomra alapozva...

    A 8GB-ról pedig itt már annyit koptattam a billentyűzetemet, hogy unom már, de nagyon javaslom, hogy - ha nem emlékszel az ebbéli vitákra - keress rá itt és az Apple asztali gépek topikban is a "8GB" témára, mert tanulságos tud lenni, ha ezen vacillálsz.

Új hozzászólás Aktív témák