Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz Synthwave #5689 üzenetére

    Madoka story-ja a Bakemonogatari-val ellentétben még oké is lenne, de Madoka és Bakemonogatari is főleg a megvalósítás miatt nem jön be...ki nem állhattam a "3d"-s összevisszaságból álló jeleneteket, mintha egy óvodás csoport technika órájáról szedték volna össze az anyagot. Madoka-ban is akkora fantázia volt a boszorkányok megtervezésében, mintha egy Picasso rajongó gyereket kértek volna fel rá. Bakemonogatari-t meg már majdnem kinyomtam, amikor oda-vissza váltogatták a "3d"-s jeleneteket.

    Tegnap végeztem a Kurokami anime-al. Egy erős négyest adnék rá az 5-ből. Olyan, mint egy "lightos" Shakugan no Shana. A 23. rész a befejezés, sajnos story hiányában 90%-a visszatekintés és bizonyos jeleneteket mutat meg a sorozatból másik fél szemszögéből. Az anime lezására egyben boldog és szomorú is, páran fel is lázongtak miatta külföldi anime fórumokon :D Remélem a Shakugan no Shana lezárása nem fog ekkora kettős érzést kiváltani. Bár van egy olyan érzésem, hogy Shana se úgy fog lezáródni, ahogy a legtöbben várják.

    Következő anime amibe belekezdek egy újabb Shaft alkotás, Arakawa Under the Bridge. Anime Addicts nem írja, de van 2. évadja is, amivel be is fejezték az anime-t. Kíváncsi vagyok, hogy ez az "imádom" vagy "utálom" Shaft-os anime-e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák