Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evilskati

    aktív tag

    válasz neko18 #22563 üzenetére

    One Pieceben úgy kimondott filler talán ha 3 rész volt :D Persze, ott azért elfér sok minden kalandozás címszóval néhány kisebb szigetre.

    Más.:

    Én a Dragon Ballal kezdtem, és még mindig a shounen kategóriát kedvelem a legjobban. Az tetszik benne, hogy kizökkent a valóságból, mégis van bennük tanulság. Persze megnéztem pár nem ebbe a kategóriába tartozó animét is, pl. Elfen Lied (ami nagyon bejött) és Berserk(ami nagyon nem).

    One Piece és a Bleach is Dragon Ball pótlékként indult nálam, de mára nagyon megszerettem mindketőtt. Luffy és Goku között sok a jellembeli hasonlóság, az értékrendjük is szinte egyezik. A One Piece és a Bleach története is grandiózus, a fő téma valahogy mindig a világ megmentése, ezzel szemben a Fairy Tailben még nem bontakozott ki szerintem egy grandiózus fő szál, de kedvelem azt is nagyon, a fentebb említett kettő után.

    Útoljára a Shingeki no Kyojin(Attack on Titan)-t néztem, és mindenkinek tudom ajánlani. Részről részre izgalmasabb lett, és moziszerű élménnyel gazdagított. Nem volt benne olyan jelenet, ami sok animeban előfordul, hogy hirtelen az egyik karakter kicsi lesz és kikerül a képernyőre, a háttérben zajló jelenet pedig elnagyolt ábrázolásba megy át(Nem tudom konkrétan a jelenség nevét, de biztos tudjátok mire gondolok).
    A képi világot is kifejezőeszközként használják. Szerintem nagyon szuper.

Új hozzászólás Aktív témák