Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz tlac #9668 üzenetére

    + előlapi kamera
    Ez csak személyes preferencia kérdése, de én még nem használtam a telefonon az előlapi kamerát (gondolom azért, mert skype-on is ritkán videótelefonálok, olyankor meg a tabletet használom. Utcán sétálva skype-on csak a hanghívást használom, akkor nem gond, ha véletlen pl átvált 3G-ről EDGE-re).

    + gorilla glass
    Nem tudom, mennyire lehet hinni a gorilla glass kiírásnak, hogy tényleg az van-e benne. Nekem a kijelző még nem karcolódott ,se ma rajta levő fólián nem látszik semmiféle karc, miközben egy esést követően a kijelző melletti krómcsíkról már lepattant egy pici darab.

    + nagyobb aksi a huawei javára
    Korábban egy HTC Sensationt használtam a gyári akkujával, illetve egy 2300-as akkuval, ami mindkettővel az én felhasználási módom mellett (állandóan bekapcsolt WiFi, BT, HSDPA, sok net, hívások, sms) épp kibírta egy napig. A ZTE V970-es többnyire 30-40% körül zárja a napot a kezeim között!! :R Szóval az, hogy mekkora számot írnak az akku hátuljára, még nem jelenti azt, hogy jól bírja, vagy jól optimalizált.

    Emellett pedig az MSM8225-ös proci gyengébb is az MTK 6577-nél (ez utóbbi közelebb áll az MSM8260-hoz - azért számít ám az, hogy A5-ös vagy A9-es)

    Jó készülék a Huawei, a tabletemet nagyon szerettem tőlük, de ha az előlapi kamera nem létszükség, én inkább a ZTE v970-et venném/vettem.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák