- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Freddycom #92320 üzenetére
Voltak nagyon jó akciók, ahol 32" TV 40k, alapabb laptop 40k, Nokia 530 Dual SIM 15k, Tchibo kávéfőző 5k és hasonló nagyon jó árak voltak, persze ezek gyorsan elfogytak.
Amik maradtak, azok jellemzően a 10-20% körüli kedvezmények, amik továbbra sem rosszak, csak nem olyan átütőek, mint a kimagaslóak.Egyébként az első 5 percben (legalábbis amikortól én néztem, 7 órától) még minden volt, tehát nem olyan volt, hogy 5mp alatt elfogyott a készlet.
A Bosch kávéfőzőn sokat gondolkodtam, ilyesmit akartunk venni a gyülekezetbe, ami most 120k-ért volt - ennyi egy nem túl sokat használt készülék - újonnan 50k-val több máshol.
Indiant
Na igen, két lego-t vettünk is. Végül egy harmadikat is akartam, de addigra az már elfogyott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged