Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csampei

    senior tag

    válasz Bjorngolf #86434 üzenetére

    Hogy őszinte legyek én ASUS párti vagyok,az elmúlt két hétben két darabot is rendeltem (egyet magamnak is) így már 4 darab van a közvetlen környezetembe egy zen 4 meg 3db zen 5 (2/16) és nincs velük gond! Az alkalmazásaim amiket használok minden fut rajta (az Asus szerint 92%-a fut az eddig kiadott appok közül az intel chip-en) nagyon jól optimalizált,és piszok gyors (antutu 25000-27000) kis teló! Arról nem beszélve,hogy kéthetente jönnek ki rá frissítések,tehát van support rendesen! De kiemelném a piszok gyors és stabil GPS-t amiben a GLONASS támogatás is jelen van.Térerő viszonylatában is veri az eddigieket,és ennek hozadéka a gyors mobilnet is még az eldugottabb helyeken is. Egyetlen negatívum az az akksi,mert ahogy használom 1-1.5 nap amit bír,de szerintem ha ki se esne a kezemből fél nap alatt simán le tudnám gyalázni :( na de ez ilyen
    ! Összességében sokkal jobban tetszik mint az MTK soc-os telók,mert a fogyasztást leszámítva eddig még mindenben verte az eddigi telóimat.

    Én a magam részéről ajánlom!

    Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

Új hozzászólás Aktív témák