Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bb71

    őstag

    Csak jelzem, hogy több mint 1 hónapig kerestem a megoldást.
    Így most feleségem telefonja hibátlan a maga nemében 89USD-ért. A GPS vétele egyébként pariban van a G3N-emével, ami nem a rosszak közül való...

    **************** ÚJ PROJEKTEK ******************

    Az élet megy tovább... fiamnak is van egy telefonja, ami kihívásokkal küzd ;]

    Első ötletem az, hogy az Antelife-on most 4.99USD egy Jiayu G2S akksi, ami - és itt jön képbe miért is erőltettem az aláírásomban szereplő AKKSI táblázatot - tized milliméterre pont belefér a Tatop W858-ba. CSAK a kivezetések sorrendje nem jó.
    Arra gondoltam, hogy - minden tiltakozásnak állok elébe, merthogy jogos.. tudom - átteszem a Tatop akksi foglalatába a Jiayu akksi kemikélia részét... :Y

    Második ötletem, már neméletveszélyes: van itthon egy G3 alaplap eladó, megveszem és átteszem belőle a kamerát a fiaméba, mert az elég rossz képeket csinál. Ennek még nem jártam utána, hogy a Tatopban milyen szalagkábel elrendezés van, meg drivert is kellene a romban cserélni stb.

    Harmadik ötletem: gyenge a Tatop vaku ledje is, az is 4.99USD az Antelife.on G3-hoz, ami vakít, megvenném és átforrasztom a Tatopba. Itt az a kérdés, hogy mekkora árammal hajtja meg a Tatop a két ledjét, és a G3 az egy sajátját?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák