Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz üszök #65264 üzenetére

    Régen volt nálam a készülék, azóta már sok más járt nálam, de ha sok galiba lett volna vele, megmaradt volna az emlékeimben - ahogy az is, ha kiemelkedően rossz lett volna.
    KB ugyanaz volt, mint egy Tronsmart TS7 a "régi" 6589-es procival.
    A csúszós hátlap nem volt a kedvencem, de mivel nagy a kezem, át tudtam fogni. A kijelző szép volt. A fotókra már nem emlékszem, de nem maradtak meg negatív élmények. Ahogy mondtam, GPS-t nem tudom megmondani. ROM-ot nem cserélgettem rajta.

    Persze mindig ki lehet fogni hibás, problémás darabot, ezt egyáltalán nem vonom kétségbe, még ZTE v967s-ből is kellett egyszer visszapostáznom, pedig az nekem nagy kedvenc (annál jobb volt az Umi kamerája és nem csak a felbontás miatt), de teljesen átlagos emlék maradt meg bennem.

    De most úgyis többek is vettek ilyen készüléket, amivel megnő a tapasztalat is.

    Talán bagira-nak volt Umi X1-e (tehát a 6577-es verzió), de nem emlékszem már, kinek volt még ilyen készüléke. Egy-egy készülékre rendszeresen rászállnak néhányan a hangadók közül, akkor az mindig elterjedtebb lesz. Így lett a teljesen átlagos (egyébként jó) Jiayu G3 "dömpingtermék" idehaza, miközben a - szerintem jobb - G2s nem nagyon terjedt el.

    MOD
    Egyébként én inkább olyan vagyok, hogy előszeretettel keresem egy-egy készülék előnyét a hátránya helyett. Pl a most épp használatban levő Tronsmart Ts7-nek nagyon gyorsan pozícionál a GPS-e, viszont nem pontos, illetve néha (kb heti 1x) lefagy, amit orvosolni lehetne a sw újrahúzásával (csak nem érdekel annyira, mert olyan hosszan úgysem lesz nálam) de a nagyon jó akku és a szép kijelző átbillenti a mérleg nyelvét.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák