Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tabela

    tag

    Arra kérlek Benneteket, ajánljatok nekem készüléket! Sportoláshoz (futás/kerékpározás) ill. második/tartalék telefonnak kellene a gép. Sportolás közben a Runtastic és a Poweramp futna rajta, egyébként csak akkor használnám, ha az elsődleges telefonom lemerül, vagy esetleg otthon felejtem (van egy ún. autós SIM-em, amit ha bekapcsolok, akkor átveszi a vonalat a másik kártyától), de akkor lehetőleg kevés kompromisszummal végig kellene csinálni a munkanapot (ami kevés telefonálást és sok e-mail-t jelent).
    Legyen tehát kicsi méretű (max 4"), de legalább közepes teljesítményű (kb. 1 mag/1 Ghz-tól felfelé). Jó lenne, ha ütés/vízálló lenne és a memóriája lehetőleg ne csak 512K legyen. MTK processzoros gép NEM lehet, mert azok rosszul mérik a távolságot szintén a Runtastic-ban.(meg az Endomondo-val is)
    Volt eddig erre a célra egy Sony Xperia Tipo-m, de az gyakran a használhatatlanságig belassult, ennél vmi erősebb kellene. Most a Defy+-ban gondolkodom, de hátha Ti tudtok egy jó kínait ajánlani! (A 2 SIM előny, de nem követelmény.) Előre is kösz az ötleteket! (Remélem nem volt nagyon off! :B )

Új hozzászólás Aktív témák