Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vampire17

    addikt

    Első Élmények az Amoi N828-ről.

    Külsőleg:

    Hihetetlen, hogy ennyiért ilyen telefont adnak... a Magyarországon, hasonló árban kapható készülékek összeszerelése a kanyarban nincs ehhez képest (Alcatel, Samsung Mini-k...) Nem ropog, nem recseg, igazi masszív benyomást kelt, minden a helyén van, szóval tökéletes...

    Az ajándék szilikon hátlap, meg fólia csak kedves kis ráadás...:)

    Belsőleg:

    A Minideal-től vettem a készüléket, rendesek voltak, már eleve rajta volt a magyar nyelv, ROOT-olva volt, illetve ráadásként le volt irtva róla minden Kínai szemét! Pár "extra" progit is kaptam, (Root Explorer) illetve a gyári recovery is cserélve lett valami csoda kínaira...:)

    Sajnos van negatívum is, bár ez nem a telefon hibája (sztm): A Telenoros "csak-net" SIM nem akaródzott benne működni... Hol felugrott a 3G jele, hol eltűnt, de adat egy bit sem folyt... A T-Mobile-os SIM-emmel, ( az rendes telefonos és van van adatcsomag beállítva) simán működik... A másik kártya a céges Vodás, azzal nincs gond.

    A rendszer természetesen fut mint a szél, gyárilag a 360 Launcher van telepítve, azt én cseréltem Apex-re (sajnos a Stock 4.2-es nincs fönn) A google search fagyott folyamatosan, viszont amint beélesítettem a Google Play-t, egyből lefrissítette magát, azóta nem fagy, nincs vele gond :)

    A build.prop-ban átírtam a def. nyelvet meg a helyzetemet, azóta a google sem kínai oldalakon keres alapértelmezetten...:)

    Szóval most van kb alapon a készülék, jönnek rá az appok...

    Tervezek írni kb 1 hét múlva egy nagy tesztet is, addig még ismerkedünk...:)

Új hozzászólás Aktív témák